Kilometers voor Kinderen

Kilometers voor Kinderen, Revival Tour 1907 – 2007, Save The Children

Search:

Volgauto

__HOE HET BEGON__ __HET TEAM__ __DE SPONSORS____VOORBEREIDING__

12-04-2007 Satellietmodem

GE VeriWise heeft een satellietmodem beschikbaar gesteld. Deze modem zal ongeveer iedere 6 uur onze exacte gps coördinaten doorsturen. Op deze manier kan via internet precies gekeken worden waar we ons bevinden. Op deze website komt een link waarmee de exacte locatie te zien is.

De modem monteren we op het dak van de volgauto. Hij is voorzien van een accu, er hoeft dus geen bekabeling te worden aangebracht.

18-03-2007 Volgauto

De volgauto is geleverd door Stergam. Hij is voorzien van standaard binnenbetimmering. Ook is de bestickering er op aangebracht. We hebben de auto opgehaald en hij ziet er schitterend uit!!

Op de achterkant het logo van Save the Children,
Op de zijkant de tekst Peking-Parijs in het Russisch en in het Chinees
En de logo’s van de sponsors, hier komen er nog een aantal bij!

Op de voorkant de landkaart met daarop de route

09-12-2006 Volgauto

De volgauto moet de reserve onderdelen, kampeerspullen kleding etenswaren benzine en nog veeel meer meenemen.
Om te weten te komen of dit allemaal in deze bus gaat passen, hebben we bij de dealer een Vito geleend met dezelfde afmetingen als onze volgauto. En zijn we vervolgens deze auto in gaan laden met de spullen die we mee willen.

Zaterdagochtend 9 december de bus gehaald, het is niet de bus die we meekrijgen maar hij heeft wel dezelfde afmetingen. En………is voorzien van airco. Dit schijnt te zijn toegevoegd aan het ‘standaard’ pakket. Dat is mooi want dat betekent dat onze bus daar ook mee wordt uitgerust.

Het plan is om de reserve delen op de laadvloer van de auto te leggen. Dit omdat we er van overtuigd zijn dat we deze niet elke dag nodig hebben.

Over deze onderdelen, net boven de wielkasten maken we een houten vloer, zodat we de onderliggende onderdelen afdekken, en we hierbovenop ‘schone’ spullen kunnen laden.
Zoals tenten koffers enz.

We hebben de spullen op deze manier ingeladen en met wat passen en meten (vooral met de reservebanden) past alles er prima in!