Kilometers voor Kinderen

Kilometers voor Kinderen, Revival Tour 1907 – 2007, Save The Children

Search:

« PreviousNext »

De stand van zaken met het kinderproject in Mongolie

18 April 2008

Zaterdag 19 april 2008 

Met onze reis vorig jaar van Peking naar Parijs hebben we een totaal sponsorbedrag van ruim €40.000 opgehaald. Hiervan wordt dit jaar een drie klassige basisschool gebouwd en worden trainingen gegeven aan docenten.De school wordt gebouwd in Oost-Mongolië in Baruun-Urt, de hoofdstad van de provincie Sükhbaatar met ca. 12.000 inwoners.De bouw is gestart in april van dit jaar; dit vanwege de lange en koude winter in Mongolië. De planning is dat de school begin september klaar is en in gebruik genomen kan worden.De inrichting van de school, de speelplaats, de keuken, de gymzaal met sportmateriaal en muziekinstrumenten kosten ca. €30.000.De afgelopen winter is Dirk bezig geweest met sponsorwerving voor deze inrichting. De huidige stand van deze sponsorwerving is ruim €30.000,= zodat de school ingericht kan worden.

Dirk en zijn vrouw Trudy gaan in juni naar Mongolië om de school te bezoeken en het gesponsorde geld voor de inrichting in de vorm van een cheque te overhandigen. Om te zorgen dat het geld goed besteed wordt, wordt het hele project uitgevoerd onder auspiciën van Save the Children.Na hun terugkomst uit Mongolie zullen Trudy en Dirk een en ander vertellen over hun belevenissen in Mongolie en de verdere voortgang van het project.

Mocht u dit project financieel willen steunen, dan kan dat door uw donatie over te maken op giro 809 van Save the Children onder vermelding van “Kilometers voor Kinderen”

Archived in Algemeen | Trackback | del.icio.us | Top Of Page

Feedback

Security Code: