Kilometers voor Kinderen

Kilometers voor Kinderen, Revival Tour 1907 – 2007, Save The Children

Search:

« PreviousNext »

Aankomst edam

21 August 2007

Na een 13.160 km lang avontuur van peking naar parijs is het team nu met de T-Ford nu bezig met het “korte” stukje parijs edam.

Aanstaande zaterdag (25 augustus) zullen ze om 14:00 op de kaasmarkt in edam feestelijk worden ingehaald. Iedereen is hier van harte welkom.

Archived in Algemeen | Trackback | del.icio.us | Top Of Page

2 Responses to “Aankomst edam”

 1. Christy de Witt Says:

  Inderdaad, mensen: de voorbereidingen zijn in volle gang en omdat we zoveel mogelijk een verrassing willen houden voor Dirk en Dirk-Jan, Peter en Leon gaan we hier daar natuurlijk niets over verklappen.

  Iedereen die zijn of haar emailadres heeft achtergelaten om op de hoogte te worden gehouden, krijgt morgen, woensdag 16 augustus een mail met daar in het programma. Houdt dus de mailbox in de gaten! .. of kom gewoon a.s. zaterdag, 25 augustus om 14.00 uur naar de Kaasmarkt in Edam en heet met ons het team van Kilometers voor Kinderen van harte welkom.

  Hoeveel kilometers heeft het team nu daadwerkelijk gereden .. en hoeveel geld hebben ze nu bij elkaar gereden voor de kinderen van Mongolie?

  Wij bedanken de Gemeente Edam-Volendam en de organisatie van Edam-Volendam 650 Jaar van harte voor alle verleende medewerking!

  Mocht iemand alsnog nadere informatie willen, dat kan: gewoon even mailen naar christy.de.witt@savethechildren.nl.

  Christy de Witt
  Save the Children Nederland.

 2. Chantal & Jeroen Says:

  Heel veel plezier de 25ste, maak er een mooi ontvangst van en in gedachten zijn we erbij!

Feedback

Security Code: